Account Manager

Omschrijving

Jouw rol:

Als Account Manager bij Martin Stolze aan jou de uitdaging om het Westland te veroveren. Martin Stolze heeft een groot marktaandeel bij kwekers van potplanten, maar de tijd is rijp om ook de markt van groente en fruittelers te gaan veroveren. Zeker nu Martin Stolze deel uitmaakt van Kind Technologies en samen met zusterbedrijven totaaloplossingen kan bieden op het vlak van intern transport, sorteren en verpakken.


Afgelopen jaar was een bijzonder jaar waarin het voor telers zeker niet altijd vanzelfsprekend was dat zij over voldoende handen konden beschikken in de kassen en aan de verpakkingslijn. Dit maakt de noodzaak van automatiseren en robotiseren alleen maar duidelijker. En dat biedt kansen. Mooie klus voor jou om deze kansen te benutten!


Je werkzaamheden zijn niet nieuw voor je. Als Account Manager ben je uiteraard verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe klanten, het verder uitbouwen van de relatie met bestaande klanten, het bijhouden van het CRM systeem, het opstellen van salesplannen, etc.


Wat wel essentieel is in deze functie is samenwerken. Oplossingen voor intern transport verkoop je vanuit Martin Stolze zelfstandig, maar de totaaloplossing zul je samen met je collega’s van KOAT en Crux Agribotics verkopen.


Over Martin Stolze:

Martin Stolze heeft al sinds 1991 de missie om werken makkelijker te maken. Dit doen zij door het automatiseren van intern transport in de tuinbouw en de verpakkingsindustrie. Het uitgebreide machinepark stelt ze in staat om alle benodigde onderdelen zelf te produceren. Het bedrijf groeit en het gezellige team nu uit bijna 60 medewerkers. Bij Martin Stolze kan je een informele en goede werksfeer verwachten in een stabiele organisatie.


Onlangs is Martin Stolze deel uit gaan maken van Kind Technologies, waar ook KOAT en Crux Agribotics deel van uit maken. Samen met deze zusterbedrijven kan Martin Stolze totaaloplossingen op het gebied van intern transport, sorteren en verpakken leveren aan de tuinbouw wereldwijd.

Kijk voor meer informatie op www.martinstolze.nl, www.koat.nl en www.cruxagribotics.nl.


Martin Stolze biedt:

 • Een platte ons-kent-ons organisatie waar collega’s voor elkaar klaar staan.
 • Samenwerken binnen een vooruitstrevende groep bedrijven met een focus op het helpen verduurzamen van de groente- en fruitteelt.
 • Het vertegenwoordigen van een innovatief, technisch totaalaanbod voor het intern transport, sorteren en verpakken van groente en fruit.
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met onze organisatie.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je hebt een netwerk in de wereld van groente- en fruittelers en de gelieerde verpakkingsbedrijven;
 • Met jouw commerciële en sociale vaardigheden open je deuren en bouw je relaties op;
 • Als gesprekspartner luister je goed voordat je een oplossing presenteert;
 • Je bent op de hoogte van de processen en uitdagingen die horen bij het intern transport, sorteren en verpakken van groente en fruit;
 • Enige technische kennis is wel van belang;
 • Jouw karakter laat zich kenmerken door woorden als Gedreven, Energiek, Sociaal en Extravert;
 • Je woont in de regio en kent het Westland op je duimpje;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.