Overslaan naar content

Controller

 • Waalre, Noord-Brabant, Nederland
Luiten Van der Valk

Functieomschrijving

Jouw rol:

Luiten Van der Valk is een holdingmaatschappij binnen het familiebedrijf Van der Valk en is verantwoordelijk voor de exploitatie van 28 werkmaatschappijen, waarvan 18 hotels. De organisatie heeft een omzet van ruim € 180 miljoen en 1400 medewerkers in dienst.


Binnen de holdingmaatschappij maak je deel uit van het team Finance. Dit team bestaat uit één Business Controller, één Group Controller, vijf Controllers en twee ondersteunende medewerkers. Als Financial Controller heb je een eigen portefeuille van werkmaatschappijen, maar samen met je collega’s werk je zeker als een team. Op deze manier leer je van elkaar en kun je elkaars werkzaamheden opvangen tijdens vakanties of ziekte.


Omdat onze organisatie groeit en ons werkveld continu verandert en complexer wordt zijn wij op zoek naar een ervaren Financial Controller. Jouw voornaamste verantwoordelijkheden zijn:


Controle:
Alle werkmaatschappijen zijn zelf verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie, waardoor jouw focus ligt op periodieke beoordeling, analyse en verantwoording. Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze administraties voldoen aan de hoogste eisen wat betreft wet- en regelgeving. Samen met de lokale teams zorg je voor het tijdig aanleveren van alle periodieke rapportages.


Begeleiding vestigingen:

Je bent een sparringpartner voor de directie van de werkmaatschappijen en een vraagbaak voor de lokale financiële teams. Het is een mooie uitdaging om het niveau en het financieel op de werkmaatschappijen naar een hoger niveau te brengen.


Kwaliteit:

Binnen de organisatie kunnen nog de nodige stappen worden gezet in meer uniformiteit in de manier van werken, het verder digitaliseren en het optimaliseren van processen. Dit is een continu proces waarin jij als Financial Controller zeker een rol speelt.


Projecten:

Grote nieuwbouw- of verbouwprojecten komen regelmatig voor. Dit brengt op financieel vlak ook specifieke werkzaamheden en expertise met zich mee. In deze projecten ben jij vanuit de holding betrokken als financieel specialist.


Luiten Van der Valk biedt:

 • De kans om je steentje bij te dragen aan de stabiele bedrijfsvoering van verschillende werkmaatschappijen. Daarmee leggen wij de basis voor verdere groei.
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en wat jij leert meteen in de praktijk te brengen om de organisatie, samen met je collega’s naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Een team van leuke collega’s in een ondernemende, dynamische, informele werkomgeving.
 • Vanzelfsprekend zeer goede arbeidsvoorwaarden.


Over Luiten Van der Valk:

Een van de bekendste Nederlandse familiebedrijven met een rijke historie en een geweldige toekomst! Kernwaarden van de organisatie zijn duurzaamheid, trots, kwaliteit en samenwerken. Luiten van der Valk investeert continu in kwaliteitsverbetering en professionalisering in de meest ruime zin van het woord. En hierin spelen alle collega’s een rol. Samen weet je meer en kom je verder!


Binnen deze organisatie zul je je nooit vervelen. Met zoveel bedrijven en zoveel verschillende mensen spelen er altijd zaken waarin jij met jouw expertise het verschil kunt maken.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Een salaris tussen de 4800 en 6200 euro per maand;
 • Woorden die jou het beste omschrijven zijn energiek, gedreven, analytisch en sociaal;
 • Je staat sterk in je schoenen en bent in staat om de urgentie van een hoge kwaliteit van de financiële administratie over te brengen naar de werkmaatschappijen, op zowel management als uitvoerend niveau;
 • Je bent altijd op zoek naar verbetering. Je hebt kennis van veel gebruikte financiële systemen (Accountview) en weet hoe je processen verder kunt optimaliseren;
 • Je hebt minimaal een succesvol afgeronde HBO opleiding in een Financiële of Bedrijfseconomische richting;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een rol op vergelijkbaar niveau binnen een complexe organisatie of binnen de accountancy;
 • Je standplaats is Waalre, maar je zult regelmatig naar vestigingen reizen. Ook bieden wij ruimte om thuis te werken wanneer mogelijk.

of

Heb je nog vragen over deze vacature?

Neem dan even contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen. Je kunt met mij bellen of mailen.