Ervaren Inkoper - Senior Buyer

Omschrijving

Jouw rol:
Als Inkoper bij Bestronics ben je een onmisbare schakel in onze organisatie. Voor klanten worden zowel regelmatig terugkerende als éénmalige projecten uitgevoerd. Bij éénmalig projecten is het jouw taak om de juiste componenten tijdig binnen te hebben zodat de klant het product op tijd ontvangt. Voor terugkerende projecten is het zaak om het proces erg goed in te richten en een goede inschatting te maken van wanneer je wat nodig hebt. Goede interne afstemming is hiervoor essentieel.

Dit is de reden dat jij regelmatig overleg hebt met de engineers, werkvoorbereiding en sales over (te verwachten) wijzigingen in producten. Met jouw kennis van het aanbod van producten bij onze leveranciers ben jij in dit overleg een belangrijke sparringpartner.


Het grootste deel van het aanbod van elektronica-componenten komt van vaste leveranciers. Het onderhouden van de relatie met deze leveranciers is dan ook, vanzelfsprekend, van groot belang. Binnen de goede relatie ben jij als Inkoper natuurlijk altijd op zoek naar verdere verbetering van processen en marges.

De komende jaren wil Bestronics ook stappen zetten om het gebruikte softwaresysteem beter en vergaand te benutten. Denk hierbij aan ketenintegratie en big data. De Inkoper waar wij nu naar op zoek zijn moet dan ook een bovengemiddelde affiniteit met dergelijke ICT oplossingen hebben.Over Bestronics:

Bestronics BV is een Productie- en Assemblage bedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van Bestronics BV zijn productie-ontwikkeling, assemblage van Hightech elektronica en produceren van kabelbomen en behuizingen.

Onze dienstverlening reikt echter nog verder. Om u volledig van dienst te kunnen zijn, beheersen wij het complete productietraject, van advies tot en met aflevering en implementatie. Hierbij variëren de mogelijkheden van standaard (deel)processen tot op maat geproduceerde producten.

Kijk voor meer informatie op www.bestronics.nl en op klik hier voor de bedrijfsfilm.


Bestronics biedt:

 • Een platte ons-kent-ons organisatie waar collega’s voor elkaar klaar staan.
 • Een gezellige en warme werksfeer met leuke collega’s. Alles wat je van een Brabants bedrijf mag verwachten.
 • Veel ruimte voor inbreng waar het inkoopstrategie en procesoptimalisatie betreft.
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met onze organisatie. 

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je hebt kennis van elektronica-ontwikkeling, printplaatproductie en de verscheidenheid aan elektronica-componenten;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als inkoper waarbij je zelfstandig verantwoordelijk was voor de relatie met leveranciers en voor het onderhandelen over voorwaarden;
 • Je voelt je thuis in een MKB productie omgeving en maakt graag deel uit van het grotere plaatje;
 • Altijd streven naar verbetering van processen en resultaten zit in je karakter;
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je hebt bovengemiddelde interesse in de softwaresystemen waarmee je werkt;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.