Overslaan naar content

Jr. Recruitment Consultant (bijbaan)

 • Heeze, Noord-Brabant, Nederland
ETown Recruitment Services

Functieomschrijving

Jouw rol:

Binnen ons team ondersteun jij onze Recruitment Consultants met repeterende werkzaamheden die wij uitvoeren voor onze klanten. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Het online zetten, verversen en optimaliseren van vacatures op de werkenbij pagina’s van onze klanten;
 • Het doorplaatsen van deze vacatures op verschillende jobboards;
 • Het aanmaken en monitoren van searchstrings in de CV database van Indeed;
 • Het up-to-date houden van het ATS (Applicant Tracking System) van onze klanten;
 • Het invoeren van nieuwe relaties in het CRM en het up to date houden hiervan.


Ook schuif je aan in het overleg waarin wij samen kijken hoe we onze dienstverlening en processen nog verder kunnen verbeteren. Jouw frisse blik kunnen we hierbij goed gebruiken.


Over ETown Recruitment Services:

Als recruitmentpartner voor regionale MKB bedrijven kunnen wij in alle fases van personeelswerving ondersteunen en het proces naar een hoger niveau tillen. Wij werken niet voor een klant, maar samen met een klant. Eerlijke en duidelijke communicatie ligt aan de basis van een goede samenwerking.


We hebben een klein, hecht en gezellig team met de ambitie om ETown verder te laten groeien. In het mooiste kantoor van Heeze werken wij dagelijks voor een diverse groep klanten. De verscheidenheid van klanten, de uiteenlopende werkzaamheden en de steeds veranderende marktomstandigheden houden ons scherp en maken het werk uitdagend. 


Kijk voor meer informatie op www.etown.nl


ETown biedt:

Flexibiliteit – Natuurlijk vinden wij het gezellig wanneer je regelmatig bij ons op kantoor kunt zijn, maar als het een keer beter uitkomt om je werkzaamheden vanuit thuis te verrichten dan is dat geen enkel probleem. Wij werken volledig in de cloud, dus je kunt overal en altijd werken.

Ontwikkeling – Je zult regelmatig mee gaan naar onze klanten. Zo krijg je de kans om bij verschillende bedrijven achter de schermen te kijken. Tevens kun je aanwezig zijn bij diverse business events waaraan ETown deelneemt.

Vrijheid – Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Voor vernieuwende ideeën staan wij altijd open. En we luisteren er ook nog naar!

Gezelligheid – Wij zijn momenteel bezig met het opbouwen van een jong en ambitieus team. Daarnaast organiseert en bezoekt ETown regelmatig events, borrels en vrijmibo’s.

Waardering – Uiteraard ontvang je na het verrichten van goed werk een complimentje, maar wij snappen dat het voor een student(e) ook belangrijk is om te weten wat het schuift… ETown biedt je een bruto loon van € 500,- per maand op basis van 8 uur per week werken (dit komt neer op € 14,36 per uur).

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je bent een 2de of 3de jaars HBO student(e) in bijvoorbeeld bedrijfskundige, commerciële of HR richting.
 • Je bent leergierig, ambitieus en werkt nauwkeurig.
 • Je hebt veel energie, je bent altijd vrolijk en je hoofd vult zich snel met originele ideeën.
 • Je woont binnen 30 minuten reizen van ons kantoor.
 • Je bent per week ongeveer 8 uur beschikbaar voor bovenstaande werkzaamheden zonder dat je studie eronder lijdt.
 • Een onstilbare honger naar worstenbroodjes is een pre.

of

Heb je nog vragen over deze vacature?

Neem dan even contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen. Je kunt met mij bellen of mailen.