Skip to content

Makelaar

Heeze, Noord-Brabant, NederlandMakelaardij Olav

Functieomschrijving

Jouw rol:

Makelaardij OLAV Veghel

Binnen ons kantoor in Heeze of Eindhoven wordt je onderdeel van een gezellig en ambitieus team. Natuurlijk neem je een deel van de bestaande workload over, maar je krijgt ook alle ruimte om je eigen netwerk op te bouwen en te pionieren. Wij geloven dat persoonlijke groei leidt tot verdere groei van ons mooie kantoor! Wij kijken altijd positief richting de toekomst en zijn op zoek naar een Makelaar die met ons mee gaat bouwen.


Als (Kandidaat) Makelaar ben jij verantwoordelijk voor de verkoop en aankoop van woningen. Je begeleidt het gehele verkoopproces en staat steeds in nauw contact met de verkopende partij en de woningzoekers en hun vertegenwoordigers. Je brengt de woonwensen van de woningzoeker in kaart en met jouw kennis over de lokale woningmarkt breng je eerlijk advies uit en wijs je ze richting de meest geschikte woningen.


Met jouw enthousiaste persoonlijkheid vind je het leuk om geïnteresseerden door te koop staande huizen rond te leiden bezichtigingen te regelen en te begeleiden. Wanneer de woningzoeker geïnteresseerd is, ben je vanzelfsprekend betrokken bij het opstarten van de onderhandelingen. Jouw doel is om bij alle partijen een glimlach op het gezicht te zien wanneer een woning wordt verkocht.


Daarnaast voer je ook diverse administratieve werkzaamheden uit zoals het opstellen van koop- en huurovereenkomsten en het uitwerken van taxaties. Tevens coördineer je het maken van brochures en zorg je dat de nieuwe woningen online komen te staan.


Over Makelaardij OLAV:

Makelaardij OLAV is inmiddels een grote speler in het zuiden van het land met kantoren in Eindhoven, Heeze en Veghel. Deze kantoren werken commercieel autonoom, maar achter de schermen werken ze veel samen. Het team heeft een goede mix van ambitie en ervaring. Hiermee kunnen ze iedere koper en verkoper de beste mogelijke service bieden.

En de ambitie reikt verder. Er wordt gekeken naar nieuwe vestigingen en dat biedt weer volop doorgroei mogelijkheden voor de medewerkers. Bij Makelaardij Olav wordt ook veel geïnvesteerd in opleidingen, want stilstaan betekent achteruitgang. En stilstaan daar doen ze bij Makelaardij Olav niet aan.


Kijk voor meer informatie op https://www.makelaardijolav.nl 

Makelaardij OLAV biedt:

  • Samenwerken in een hecht team met leuke collega's. Het is hard werken, maar er is altijd tijd voor gezelligheid;
  • Meebouwen aan een top3 makelaarskantoor in de regio Zuid-Oost Brabant. Voor jouw goede ideeën is bij ons altijd ruimte;
  • Wij houden van ambitie. Dus als jij de ambitie hebt om je verder te scholen of te specialiseren dan werken wij daar graag aan mee.
  • Vanzelfsprekend krijg je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

Makelaardij OLAV biedt:

  • Wij houden van hard werken. In onze branche is het altijd hollen en heel soms even stilstaan. Hiervoor verwachten van jou een flexibele instelling. 
  • Hoeveel ervaring je hebt is voor ons minder van belang. Ons team gaat groeien en wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega's onze ambitie en gedrevenheid delen. Dus of jij nu een RMT bent die houdt van meebouwen aan een groeiend kantoor, een steengoede KRMT bent die toe is aan een nieuwe stap of een Assistent Makelaar die enorm gemotiveerd is om de volgende stappen te gaan zetten. Wij komen graag met je in contact. 
  • Vanzelfsprekend beschik jij over de eigenschappen die iedere succesvolle Makelaar in huis moet hebben.
    Klantgericht, Commercieel gedreven, Collegiaal, Enthousiast, Flexibel.

of

Heb je nog vragen over deze vacature?

Neem dan even contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen. Je kunt met mij bellen of mailen.