Overslaan naar content

Operationeel Manager / Bedrijfsleider

 • Someren, Noord-Brabant, Nederland
SPR Retail

Functieomschrijving

Jouw rol:

Binnen Europa hebben wij al aardig wat stappen gezet. Er ligt een solide basis om op verder te bouwen. Hiervoor is meer ervaring nodig binnen het bedrijf en daar kom jij om de hoek kijken. Samen met je team realiseer jij de commerciële doelstellingen en verbeter je processen in orderverwerking, supply chain en logistiek.


Wij zijn op zoek naar een ervaren manager met een bewezen trackrecord binnen bedrijven actief in de handel en/of e-commerce (zowel B2C als B2B). Jouw voornaamste verantwoordelijkheden zijn:


Team:
Als Bedrijfsleider geef jij leiding aan de dagelijkse operatie. Deze bestaat uit drie teams; Customer Service (5 collega's), E-commerce (8 collega's) en Logistiek (4 collega's). De teams van CS en logistiek worden aangestuurd door een teamleider, het e-commerceteam door de Manager E-commerce.

De Algemeen Directeur van SPR Retail is verantwoordelijk voor inkoop, productontwikkeling, merkontwikkeling, finance en HR. Met hem werk je vanzelfsprekend nauw samen.


Strategie en groei:
Jazeker! Wij zijn ambitieus! En daar horen mooie, realistische doelstellingen bij. Binnen het directieteam worden deze doelstellingen samen geformuleerd. Als operationeel verantwoordelijke binnen het directieteam ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van deze doelstellingen naar de dagelijkse praktijk. Samen met je teams maak je voor de verschillende deelgebieden concrete projectplannen.


Logistiek en Automatiseren:
Vanaf het moment dat de klant iets besteld op één van onze kanalen tot het moment dat de klant tevreden gebruik maakt van het product. Alles wat daartussen gebeurt noemen wij logistiek. Om dit soepel te laten verlopen haken veel processen en softwaresystemen op elkaar in. Aan jou de mooie taak om hier één kloppend geheel van te maken en steeds verder te verbeteren.

Moderne technologie, zoals AI, kan ervoor zorgen dat wij ons volledig kunnen concentreren op waar wij goed in zijn. Maar dan moeten we alles wel goed inrichten en blijven verbeteren. Hiervoor legt het verzamelen, analyseren en verwerken van data de basis. Jij neemt onze hele organisatie mee in het plannen, uitrollen en optimaliseren van nieuwe functionaliteiten.


Over SPR Retail:

SPR Retail is het overkoepelende bedrijf. Onder deze paraplu hangen verschillende merken en e-commerce kanalen. Onze merken Kraftmeister, Gardenmeister en Georgetools worden erg goed ontvangen. Deze merken worden primair verkocht via de eigen e-commerce kanalen, George@work en Jimmy@work. Er ligt een mooie basis voor verdere groei.


Om online verkoop te ondersteunen heeft SPR Retail in Someren een splinternieuw, modern experience-center. Een prachtige showroom met geweldige werkplekken!


Kijk voor meer informatie op:
www.georgeatwork.nlwww.jimmyatwork.nlwww.kraftmeister.nl - www.gardenmeister.nl


SPR Retail biedt:

 • De kans om bij te dragen aan de verdere internationale groei van ons prachtige bedrijf;
 • Een platte ons-kent-ons organisatie waar collega’s voor elkaar klaar staan;
 • Een team van leuke collega’s in een gezellige, informele werkomgeving. Alles wat je van een Brabants bedrijf mag verwachten;

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je hebt eerder succesvol leidinggegeven aan één of meerdere teams in een e-commerce-, retail- en/of groothandel omgeving;
 • Jouw stijl van leidinggeven is gestructureerd, coachend en inspirerend;
 • Jij stelt duidelijke en realistische doelen, communiceert hier kraakhelder over en begeleid je teams in het behalen van deze doelen;
 • Je bent altijd op zoek naar verbetering. Je hebt veel kennis van logistieke processen en bent helemaal thuis in de bijbehorende digitale wereld (Onze omgeving bestaat uit Magento, Picqer en Exact);
 • Je snapt als geen ander dat in onze wereld alles data-gedreven is en hebt hier zelf ook bovengemiddelde interesse in;
 • Woorden die jou het beste omschrijven zijn energiek, analytisch en sociaal;
 • Minimaal een succesvol afgeronde Bachelor, bij voorkeur in bedrijfskundige of logistieke richting;
 • Je woont op maximaal 45 minuten reizen vanaf Someren.

of

Heb je nog vragen over deze vacature?

Neem dan even contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen. Je kunt met mij bellen of mailen.