Projectmanager Agritech

Omschrijving

Kind Technologies is een snel groeiende speler in de agritech. Met dochterbedrijven Crux Agribotics en KOAT bedenken, ontwikkelen en produceren zij oplossingen voor het wegen, sorteren, verpakken en transporteren van groenten en fruit. Met hoge snelheid en precisie vanuit de kas tot in de vrachtwagen. In deze transport- en machinelijnen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van robotica, ai en vision technologie. Projecten zijn altijd multidisciplinair en vaak voor internationale klanten.


Vanzelfsprekend is het jouw verantwoordelijk om de projecten met de juiste kwaliteit, binnen de deadline en binnen budget tot een goed einde te brengen. Projecten hebben een doorlooptijd van vier tot acht maanden. Je bent al vroeg betrokken. Na de verkoop kijk je samen met sales naar de details en stel je vervolgens een projectplan op. Naast de tijdlijn en het budget is het plannen van de benodigde collega's (engineering, productie, inbedrijfstellen) erg belangrijk. Gedurende het gehele project geef jij sturing aan de betrokken collega's.


Wij zijn op zoek naar meer dan één Projectmanager en staan daarom open voor zowel zeer ervaren als voor minder ervaren kandidaten.


Over Kind Technologies

Met meer dan 200 medewerkers, voornamelijk ingenieurs en technici, zijn zij inmiddels een grote en innovatieve partij in de markt van de Agro & Food. In deze markt, waar kwaliteit altijd belangrijk is, staat de technologie garant voor voedselveiligheid en een hoog rendement. Kind Technologies is gespecialiseerd in industriële automatisering met robotica, computer vision & ai.


Kind Technologies is een club gedreven professionals met een grote diversiteit in achtergrond, opleiding en expertise. Iedereen is uniek en kan zichzelf zijn, fouten maken mag en er wordt veel vrijheid geboden om bij te dragen aan de verdere groei en professionalisering van de organisatie.

Creativiteit, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid, authenticiteit en initiatief zijn waarden die gestimuleerd worden. Er worden ook regelmatig gezellige bijeenkomsten georganiseerd zoals de maandelijkse borrel met eten, wekelijks samen sporten, uitstapjes en de jaarlijkse familiedag.


Wat biedt Kind Technologies?

  • Een mooi, passend pakket aan arbeidsvoorwaarden;
  • De dynamiek van een snel groeiend en innovatief bedrijf;
  • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling, collega’s worden in hun kracht ingezet;
  • Open en prettige werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt veel probleemoplossend vermogen en houdt de regie wanneer de situatie daar om vraagt;
  • Je bent stressbestendig, communicatief, ondernemend en resultaatgericht;
  • Je hebt affiniteit met hoogwaardige, technologische oplossingen;
  • Ervaring met project management methodieken (zoals Prince 2 of Microsoft Projects);
  • Je bent bereid om af en toe internationaal te reizen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.