Projectmanager Machinebouw

Omschrijving

Als Projectmanager bij KOAT ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de installatie van grote projecten bij telers en verwerkers van groenten en fruit wereldwijd. De oplossingen van KOAT (en van zusterbedrijven Crux Agriborics en Martin Stolze) zijn gericht op het transporteren, wegen, sorteren en verpakken van groenten en fruit op hoge snelheid. Vanuit de kas tot in de vrachtwagen! In deze technologisch hoogwaardige oplossingen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vision, robotica en ai. Projecten zijn bijna altijd gezamenlijke projecten van KOAT en Crux en worden over de hele wereld uitgevoerd.


Vanzelfsprekend is het jouw verantwoordelijk om de projecten met de juiste kwaliteit, binnen de deadline en binnen budget tot een goed einde te brengen. Projecten hebben een doorlooptijd van vier tot acht maanden. Je bent al vroeg betrokken. Na de verkoop kijk je samen met sales naar de details en stel je vervolgens een projectplan op. Naast de tijdlijn en het budget is het plannen van de benodigde collega's (engineering, productie, inbedrijfstellen) erg belangrijk. Gedurende het gehele project geef jij sturing aan de betrokken collega's.


Wij zijn op zoek naar meer dan één Projectmanager en staan daarom open voor zowel zeer ervaren als voor minder ervaren kandidaten.
 

Over Kind Technologies
KOAT maakt samen met Crux Agribotics en Martin Stolze deel uit van Kind Technologies. 

Kind Technologies is gespecialiseerd in industriële automatisering met robotica, computer vision & ai. Met meer dan 200 medewerkers, voornamelijk ingenieurs en technici, zijn zij inmiddels een grote en innovatieve partij in de markt van de Agro & Food. In deze markt, waar kwaliteit altijd belangrijk is, staat de technologie garant voor voedselveiligheid en een hoog rendement. 


Kind Technologies is een club gedreven professionals met een grote diversiteit in achtergrond, opleiding en expertise. Iedereen is uniek en kan zichzelf zijn, fouten maken mag en er wordt veel vrijheid geboden om bij te dragen aan de verdere groei en professionalisering van de organisatie.

Creativiteit, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid, authenticiteit en initiatief zijn waarden die gestimuleerd worden. Er worden ook regelmatig gezellige bijeenkomsten georganiseerd zoals de maandelijkse borrel met eten, wekelijks samen sporten, uitstapjes en de jaarlijkse familiedag.


Wat bieden KOAT?

  • Een mooi, passend pakket aan arbeidsvoorwaarden;
  • De dynamiek van een snel groeiend en innovatief bedrijf;
  • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling, collega’s worden in hun kracht ingezet;
  • Open en prettige werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt affiniteit met hoogwaardige, technologische oplossingen;
  • Je hebt veel probleemoplossend vermogen en houdt de regie wanneer de situatie daar om vraagt;
  • Je bent stressbestendig, communicatief, ondernemend en resultaatgericht;
  • Ervaring met project management methodieken (zoals Prince 2 of Microsoft Projects);
  • Je bent bereid om regelmatig internationaal te reizen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.