Overslaan naar content

Recruitment Consultant MKB

Heeze, Noord-Brabant, NederlandETown Recruitment Services

Functieomschrijving

Jouw rol:

Als Recruitment Consultant bij ETown Recruitment Services heb je uiteenlopende werkzaamheden in ons interessante en altijd in beweging zijnde vakgebied. Je wordt een vaste recruitment partner voor diverse MKB bedrijven in de regio. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:


Employer Branding – Met een sterk werkgeversmerk maak je het verschil op de huidige arbeidsmarkt. De basis moet goed zijn. Als Consultant voer jij het onderzoek onder de medewerkers uit en met de resultaten van dit onderzoek zet jij de basis neer voor het verder uitwerken van het merk en de verdere communicatie waaronder; webteksten, vacatureteksten en social media content.

Inrichten recruitmentproces – Een soepel en goed afgestemd proces is van groot belang in het aantrekken van talent. Wie is er bij de sollicitatieprocedure betrokken? Hoe deel je informatie? Hoe communiceer je met sollicitanten? Allemaal factoren die het verschil kunnen maken. Als Consultant spar je met de klant en breng je uiteindelijk een advies uit over het recruitment- en onboardingproces. Indien nodig richt je vervolgens de recruitment software in en draag je de omgeving over aan de klant.

Interim Recruitment – Voor veel klanten is het werven van geen dagelijkse kost en is het fijn om op regelmatige basis een specialist in huis te hebben. Afhankelijk van het aantal vacatures ben je voor één of een aantal uren per week actief voor een klant om het werven van nieuwe medewerkers te begeleiden.


Natuurlijk kan onze dienstverlening altijd beter. Je bent dan ook nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en bij verdere professionalisering en optimalisatie van de dienstverlening. Initiatief nemen wordt zeer op prijs gesteld en je krijgt de kans om nieuwe ideeën uit te werken en in de praktijk te brengen.


Over ETown Recruitment Services:

Als recruitmentpartner voor regionale MKB bedrijven kunnen wij in alle fases van personeelswerving ondersteunen en het proces naar een hoger niveau tillen. Wij werken niet voor een klant, maar samen met een klant. Eerlijke en duidelijke communicatie ligt aan de basis van een goede samenwerking.

Kijk voor meer informatie op www.etown.nl

ETown Recruitment Services biedt:

 • Een gezellige werkomgeving in het mooiste kantoor van Heeze;
 • Een verantwoordelijke rol met veel zelfstandigheid en vrijheid. Je bent baas over je eigen agenda;
 • De kans om mee te bouwen aan ETown Recruitment Services en het verder professionaliseren van de dienstverlening;
 • Mooie, regionale MKB opdrachtgevers waar je als adviseur en sparringpartner echt van meerwaarde kunt zijn.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Zelfverzekerd, vrolijk, positief en creatief zijn woorden die goed passen bij jouw persoon;
 • Je hebt veel verschillende bedrijven van binnen gezien, snapt hoe organisaties in elkaar zitten, veranderen en bent vanuit die ervaring in staat om een gelijkwaardige adviseur te zijn voor MKB ondernemers;
 • Je hebt een heldere kijk op de arbeidsmarkt, moderne recruitment methoden en het toepassen hiervan;
 • Je hebt een uitgebreid vocabulair en bent sterk in het schrijven van web- en vacatureteksten;
 • Ervaring met jobboards, LinkedIn Recruiter, Online Marketing is een pré;
 • Je bent bereid om ongeveer 20% van de tijd bij klanten te werken;
 • Je bent woonachtig in de regio;
 • Deze rol kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld.

of

Heb je nog vragen over deze vacature?

Neem dan even contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen. Je kunt met mij bellen of mailen.