Recruitment Marketing Specialist

Omschrijving

Jouw rol:

Als Recruitment Marketing Specialist bij ETown Recruitment Services ben je de sparringpartner en adviseur voor MKB bedrijven in de regio. Met jouw expertise help je deze bedrijven zich beter te profileren als werkgever en breng je de personeelswerving naar een hoger niveau. 

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:


Employer Branding – Met een sterk werkgeversmerk maak je het verschil op de huidige arbeidsmarkt. De basis moet goed zijn. Jij voert een onderzoek onder de medewerkers uit en met de resultaten van dit onderzoek zet jij de basis neer voor het verder uitwerken van het merk en de verdere communicatie waaronder; webteksten, vacatureteksten en social media content.

Opzetten werkenbij pagina - Nu je de teksten hebt ga je kijken of er voldoende foto's, animaties en video-content beschikbaar is voor een goede werkenbij pagina. Indien nodig laat je deze in overleg met de klant vervaardigen. Vervolgens breng jij alles samen tot een aansprekende werkenbij pagina die goed aansluit bij de huisstijl van de klant.

Inrichten ATS systeem – Een soepel en goed afgestemd proces is van groot belang in het aantrekken van talent. Wie is er bij de sollicitatieprocedure betrokken? Hoe deel je informatie? Hoe communiceer je met sollicitanten? Allemaal factoren die het verschil kunnen maken. Als specialist spar je met de klant en breng je uiteindelijk een advies uit over het recruitment- en onboardingproces.


Natuurlijk kan onze dienstverlening altijd beter. Je bent dan ook nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en bij verdere professionalisering en optimalisatie van de dienstverlening. Initiatief nemen wordt zeer op prijs gesteld en je krijgt de kans om nieuwe ideeën uit te werken en in de praktijk te brengen.


Over ETown Recruitment Services:

Als recruitmentpartner voor regionale MKB bedrijven kunnen wij in alle fases van personeelswerving ondersteunen en het proces naar een hoger niveau tillen. Wij werken niet voor een klant, maar samen met een klant. Eerlijke en duidelijke communicatie ligt aan de basis van een goede samenwerking.

Kijk voor meer informatie op www.etown.nl

ETown Recruitment Services biedt:

 • Een gezellige werkomgeving in het mooiste kantoor van Heeze;
 • Een verantwoordelijke rol met veel zelfstandigheid en vrijheid. Je bent baas over je eigen agenda;
 • De kans om mee te bouwen aan ETown Recruitment Services en het verder professionaliseren van de dienstverlening;
 • Mooie, regionale MKB opdrachtgevers waar je als adviseur en sparringpartner echt van meerwaarde kunt zijn.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Zelfverzekerd, vrolijk, positief en creatief zijn woorden die goed passen bij jouw persoon;
 • Je hebt veel verschillende bedrijven van binnen gezien, snapt hoe organisaties in elkaar zitten, veranderen en bent vanuit die ervaring in staat om een gelijkwaardige adviseur te zijn voor MKB ondernemers;
 • Je hebt een heldere kijk op de arbeidsmarkt en de manier waarop een bedrijf zich hierop kan bewegen;
 • Je hebt een uitgebreid vocabulaire en bent sterk in het schrijven van web- en vacatureteksten;
 • Ervaring met Online Marketing, HTML en fotobewerking is een pré;
 • Je bent bereid om ongeveer 20% van de tijd bij klanten te werken;
 • Je bent woonachtig in de regio;
 • Deze rol kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld.