Supply Chain Specialist

Omschrijving

Jouw rol:

Als Supply Chain Specialist ben je een onmisbare schakel binnen Saris Aanhangers. Voor de productie van de aanhangers heeft Saris een uitgebreid netwerk van leveranciers waar onderdelen en halffabricaten vandaan komen. Jouw voornaamste verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat de juiste componenten in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Hierdoor draait de productie iedere dag soepel. 


Je staat in nauw contact met alle leveranciers en geeft op basis van de productieplanning de bestellingen door. Als alles goed gaat heb je een makkelijk baantje, maar natuurlijk gaat niet alles goed. Er zijn altijd verstoringen in de keten wanneer je zoveel leveranciers hebt. Zeker in de huidige, uitdagende markt waar tekorten en prijsstijgingen aan de orde van de dag zijn. 


Samen met de afdeling inkoop kijk je continu naar het verder verbeteren van het logistieke proces. Je analyseert de relevante data en inventariseert risico's. Op basis hiervan doe je verbetervoorstellen en zo draag je bij aan het continu verbeteren van de processen binnen het bedrijf. 


Over Saris Aanhangers:

Saris Aanhangers uit Hapert is sinds jaar en dag een begrip in aanhangwagens. Al sinds 1959 is het Brabantse familiebedrijf een toonaangevende internationale speler die kwalitatieve en innovatieve oplossingen biedt voor elke gebruikersbehoefte. Met ijzersterke constructies, duurzame materialen en een gebruiksvriendelijke bediening zorgt het team van ongeveer 80 medewerkers er voor dat duizenden tevreden gebruikers dagelijks veilig en comfortabel de weg op gaan. De basis hiervan ligt onder andere in vakmanschap en innovatie.


Saris biedt:

  • Volop kans om jezelf te ontwikkelen, onder andere door het volgen van opleidingen;
  • Veel ruimte om bij te dragen aan verdere professionalisering en groei van het bedrijf;
  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants familiebedrijf verwacht;
  • Een jaarcontract met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

Jouw profiel: 

  • Je hebt een succesvol afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Technische Bedrijfskunde, Logistiek Management, Supply Chain Management of Automotive Management;
  • Jouw ambitie ligt in het verder verbeteren van processen en dus van resultaten. Goed kan altijd beter!
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Enige beheersing van de Duitse taal zou fijn zijn i.v.m. Duitse leveranciers;
  • Je vindt snel je weg in softwaresystemen. Ervaring met Navision en/of Business Central is een pre;
  • Je bent woonachtig binnen 30 minuten reizen van Hapert.