Support Medewerker Financiële Software

Omschrijving

Jouw profiel:

Als er één plek is binnen bedrijven waar software een groot verschil kan maken dan is het wel in de financiële en administratieve processen. Het succes is volledig afhankelijk van een goede inrichting van de omgeving en een goede begeleiding van de klant. Als Servicedesk Medewerker speel jij hierin een grote rol. 


Vanaf je eerste werkdag ga jij aan de slag op onze service afdeling. Tijdens de eerste periode leer je de basis van onze softwaresystemen en kijk en luister je zoveel mogelijk mee met je collega’s. Op deze manier leer jij alle facetten van je rol, ons product en onze organisatie kennen. 

Wanneer je het gevoel hebt dat je er klaar voor bent ga je zelfstandig onze klanten ondersteunen bij al hun vragen. Sommige vragen zijn eenvoudig en pak je zelf op. Samen met de klant voer je aanpassingen door in instellingen of je adviseert de klant hoe hij/zij het systeem efficiënter kan gebruiken. 


Sommige vragen vergen meer tijd en aandacht. Jij bent het eerste aanspreekpunt en door goed doorvragen en analyseren ontdek jij al snel waar het probleem zit en hoe er naar een oplossing gewerkt kan worden. Sommige vragen en/of problemen kun je zelf oplossen. 

Wanneer de oplossing dieper in de technologie ligt zet je de vraag door naar de 2elijn of naar een consultant. Gedurende dit proces blijf je in contact met de klant en hou je hem op de hoogte van de genomen stappen en wanneer zijn probleem is opgelost.


Jij geeft, als hartelijke en professionele Servicedesk Medewerker, de klant continu het gevoel dat hij in goede handen is en zorgt voor een nog betere klantervaring. Tevens draag jij, met alles wat je vanuit de klanten te horen krijgt, bij aan de verdere verbetering van onze softwareproducten.


Over Unidis:

Unidis, gevestigd in Asten, is een specialist in het automatiseren van administratieve, financiële en logistieke processen binnen het MKB. Unidis werkt met diverse oplossingen van Unit4. Met een team van 19 medewerkers wordt er iedere dag hard gewerkt om de klant optimaal gebruik te laten maken. Maar uiteraard is er ook ruimte voor een grapje en gezelligheid, zowel tijdens als buiten werktijd. Want er wordt regelmatig een leuke avond georganiseerd voor alle medewerkers en hun gezin, want die zijn ook betrokken bij onze Unidisfamilie!


Kijk voor meer informatie op www.unidis.nl


Unidis biedt:

 • De warmte en gezelligheid van een Brabants bedrijf!
 • De kans om echt het verschil te maken voor de klant!
 • De kans om een bijdrage te leveren van het verder professionaliseren van Unidis!
 • De mogelijkheid je te ontwikkelen tot een specialist in Unit4 Multivers!
 • Een zeer goed pakket van arbeidsvoorwaarden!

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je hebt ervaring in een klantgerichte IT service omgeving;
 • Je hebt ervaring in financieel administratieve omgevingen;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je beschikt over een goed analytisch denkvermogen;
 • Ervaring met Unit4 Multivers, Unit4 Taskmanager en/of Exact Software is een pre;
 • Ervaring met Crystal Reports of een andere BI-tool in een pre;